Wie zijn we

Jeroen van der Meer; Psychomotorisch therapeut

Ik ben in 1967 in Vught geboren. Ik ben trotse vader van twee leuke zonen en getrouwd met een hele lieve vrouw. In mijn vrije tijd sport ik graag en maak muziek. Ik tennis graag,  speel padel en mag ook graag mountainbiken en wielrennen. Ik speel, met veel plezier, trombone in mijn carnavalsclubje Net Zat maar speel soms ook nog thuis op mijn piano en schrijf af en toe nog muziek.

Na het halen van mijn HAVO-diploma ben ik gaan studeren in Zwolle. In 1992 ben ik succesvol afgestudeerd aan de CALO (Chr Academie Lichamelijke Opvoeding). In 1996 heb ik de VO-PMT (Voortgezette Opleiding Psychomotorische therapie) aan de hogeschool van Amsterdam afgerond.

Sinds 1994 Ben ik werkzaam als PMT-er binnen “Herlaarhof”, centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Onderdeel van de Reinier van Arkelgroep. Daarnaast ben ik per april 2000 gestart met ERVAREN IN BEWEGEN.

Ik ben geregistreerd seniorlid van de FVB (Federatie voor Vaktherapeutische beroepen) en NVPMT (Nederlandse Vereniging voor PsychoMotorische Therapie).


Diede van Rangelrooij; Psychomotorisch therapeut

Mijn naam is Diede van Rangelrooij, ik ben geboren in 1996. Ik woon in Kerkdriel en heb een hele leuke vriend. In mijn vrije tijd ga ik er graag lekker op uit. Bijvoorbeeld een terrasje pakken met vrienden, een avondje naar de film of lekker uit eten. Daarnaast badminton ik graag en ben ik tegenwoordig soms op de golfbaan te vinden.

Ik ben in 2018 afgestudeerd aan de opleiding Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie aan de CALO in Zwolle. Mijn eindstage heb ik deels bij Ervaren in Bewegen gelopen, en hierna ben ik blijven plakken. Ik werk momenteel één dag in de week in de praktijk. Daarnaast doe ik de master-opleiding Orthopedagogiek aan de Universiteit van Utrecht. Ik verwacht in juli 2020 af te studeren.

Ik ben geregistreerd lid van de FVB (Federatie voor Vaktherapeutische beroepen en de NVPMT (Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Therapie).