Wie zijn we

Praktijk voor psychomotorische therapie en training

Jeroen van der Meer
Eigenaar, Psychomotorisch therapeut.

Sinds 1994 ben ik werkzaam als PMT-er. Ik ben begonnen in 1992 bij Reinier van Arkel en heb daar gewerkt met jong volwassenen, volwassenen en ouderen. Van 1994 tot 2021 ben ik psychomotorisch therapeut geweest binnen “Herlaarhof”, centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Onderdeel van de Reinier van Arkelgroep.

In april 2000 ben ik gestart met ERVAREN IN BEWEGEN en heb ik deze praktijk voor psychomotorische therapie opgebouwd.

Ik ben geregistreerd seniorlid van de FVB (Federatie voor Vaktherapeutische beroepen) en NVPMT (Nederlandse Vereniging voor PsychoMotorische Therapie)Psychomotorisch Therapeut

Tobi Steeg
Psychomotorisch Therapeut io.

Ik ben Tobi Steeg, deeltijd student Psychomotorische Therapie aan Windesheim in Zwolle. Ik ben inmiddels aan de eindfase van mijn studie beland en Jeroen heeft mij de kans geboden om de eindstage binnen Ervaren in Bewegen te lopen. Daarom zal ik de komende tijd op de maandag aanwezig zijn op locatie om ervaring op te doen als psychomotorisch therapeut. Laat ik me even verder aan jullie voorstellen.
Ik ben 28 jaar oud en ben woonachtig in Oss. Mijn hobby’s zijn voetbal en padel. Ik vind het heerlijk om beide sporten te beoefenen. Ook ga ik geregeld voetbalwedstrijden kijken. Naast het uitvoeren van deze hobby’s, probeer ik zo nu en dan ook nog even de sportschool in te gaan voor extra fysieke training. Naast mijn hobby’s en studie ben ik werkzaam als docent Lichamelijke Opvoeding in het Voorgezet Speciaal Onderwijs de Sonnewijser in Oss. De tijd die overblijft besteed ik aan familie, vrienden en vriendin. Rest mij nog om te vertellen dat ik zeer gemotiveerd ben om aan de slag te gaan. Ik verheug mezelf op de contacten met de kinderen, jongeren en ouders. Ik hoop dat ik hier mooie ervaringen in het bewegend leren mag op doen.Ik ben Tobi Steeg, deeltijd student Psychomotorische Therapie aan Windesheim in Zwolle. Ik ben inmiddels aan de eindfase van mijn studie beland en Jeroen heeft mij de kans geboden om de eindstage binnen Ervaren in Bewegen te lopen. Daarom zal ik de komende tijd op de donderdag aanwezig zijn op locatie om ervaring op te doen als psychomotorisch therapeut. Laat ik me even verder aan jullie voorstellen.
Ik ben 28 jaar oud en ben woonachtig in Oss. Mijn hobby’s zijn voetbal en padel. Ik vind het heerlijk om beide sporten te beoefenen. Ook ga ik geregeld voetbalwedstrijden kijken. Naast het uitvoeren van deze hobby’s, probeer ik zo nu en dan ook nog even de sportschool in te gaan voor extra fysieke training. Naast mijn hobby’s en studie ben ik werkzaam als docent Lichamelijke Opvoeding in het Voorgezet Speciaal Onderwijs de Sonnewijser in Oss. De tijd die overblijft besteed ik aan familie, vrienden en vriendin. Rest mij nog om te vertellen dat ik zeer gemotiveerd ben om aan de slag te gaan. Ik verheug mezelf op de contacten met de kinderen, jongeren en ouders. Ik hoop dat ik hier mooie ervaringen in het bewegend leren mag op doen.

Rian Wijnbergen
Psychomotorisch Therapeut io.

Ik ben Rian Wijnbergen, 20 jaar en kom uit Meerlo, een klein dorpje tussen Venlo en Venray. Ik zit in mijn vierde jaar van de opleiding psychomotorische therapie aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. In mijn vrije tijd ga ik graag volleyballen en leuke dingen doen met mijn vrienden, daarnaast heb ik een bijbaan in de horeca waar ik in de weekenden veel werk. Vanaf maandag 6 februari ben ik bij Ervaren in Bewegen gestart als stagiaire bij Jeroen en zal aanwezig zijn op de maandag, dinsdag en woensdag tot ongeveer eind november. Ik heb er erg veel zin in, tot in de zaal!Ik ben Rian Wijnbergen, 20 jaar en kom uit Meerlo, een klein dorpje tussen Venlo en Venray. Ik zit in mijn vierde jaar van de opleiding psychomotorische therapie aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. In mijn vrije tijd ga ik graag volleyballen en leuke dingen doen met mijn vrienden, daarnaast heb ik een bijbaan in de horeca waar ik in de weekenden veel werk. Vanaf maandag 6 februari ben ik bij Ervaren in Bewegen gestart als stagiaire bij Jeroen en zal aanwezig zijn op de maandag, dinsdag en woensdag tot ongeveer eind november. Ik heb er erg veel zin in, tot in de zaal!