Wie zijn we

Jeroen van der Meer; Psychomotorisch therapeut

Ik ben in 1967 in Vught geboren. Ik ben trotse vader van twee leuke zonen en getrouwd met een hele lieve vrouw. In mijn vrije tijd sport ik graag en maak muziek. Ik padel graag en mag ook graag mountainbiken en wielrennen. Ik speel, met veel plezier, trombone in mijn carnavalsclubje Net Zat maar speel soms ook nog thuis op mijn piano en schrijf af en toe nog muziek.

Na het halen van mijn HAVO-diploma ben ik gaan studeren in Zwolle. In 1992 ben ik succesvol afgestudeerd aan de CALO (Chr Academie Lichamelijke Opvoeding). In 1996 heb ik de VO-PMT (Voortgezette Opleiding Psychomotorische therapie) aan de hogeschool van Amsterdam afgerond.

Sinds 1994 Ben ik werkzaam als PMT-er binnen “Herlaarhof”, centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Onderdeel van de Reinier van Arkelgroep. Daarnaast ben ik per april 2000 gestart met ERVAREN IN BEWEGEN.

Per 1 oktober 2023 ben ik gestopt met mijn werk op Herlaarhof en richt ik me sindsdien volledig op mijn praktijk ERVAREN IN BEWEGEN.

Ik ben geregistreerd seniorlid van de FVB (Federatie voor Vaktherapeutische beroepen) en NVPMT (Nederlandse Vereniging voor PsychoMotorische Therapie).